Lisää uusi jäsen / asiakas

Jäsenrekisteriin lisätään omaan seuraan liittyvät pelaajat. Asiakasrekisterin puolelle kirjataan henkilöt, jotka eivät ole seuran jäseniä. Mikäli kyseessä on yritys, kirjataan hänet uutena yritysasiakkaana.

Lisää uusi jäsen / henkilöasiakas / yritysasiakas -painike antaa listauksen vapaista jäsen- ja asiakasnumeroista. Numeroissa näytetään 19 pienintä vapaata numeroa sekä viimeinen vapaa numero. Voit muuttaa jäsenen numeroa tietojen lisäämisen yhteydessä kirjoittamalla uuden numeron jäsennumero-kenttään.

Vinkki! Numeroita voi olla vapaana myös muitakin, joita ei listalla näytetä. Voit tarkistaa, onko jokin numero vapaana tekemällä jäsen-/asiakasrekisteriin haun halutun numeron perusteella huomioiden hakuehdon Status: kaikki. Vastaavasti voit myös listata jäsen-/asiakasrekisterin kaikki jäsenet (myös poistetut) jäsennumero-järjestyksessä, jolloin listalta voi tarkistaa vapaat numerot.

Vinkki! Jos jäsennumeroavaruudesta halutaan sulkea pois tietyt numerot, onnistuu tämä Seuran asetuksista (Asetukset > Seuran asetukset) kohdasta Varatut jäsennumerot alku ja loppu. Tällöin numerot eivät nouse jäsennumerolistaukseen. Tästä tarkemmin Hallinnan ohjeessa.

Huomioi! Tarkista löytyykö henkilöä ennestään jäsen- tai asiakasrekisteristä ennen kuin lisäät uutta tietoa. Muista tarkistaa myös poistetut. Voit siirtää olemassa olevan henkilön rekisteristä toiseen.