Live Scoring

Live Scoring mahdollistaa kilpailuiden tulosseurannan reaaliajassa kun tuloksia kirjataan. Live Scoring voidaan näyttää esimerkiksi seuran kotisivuilla tai infoTV-järjestelmässä. Live Scoring on yksi NexGolfin lisäpalveluista.

Live Scoring kytketään käyttöön kilpailun perustiedoista. Kun Live Scoring on aktivoitu ja perustiedot tallennettu, avautuu sivun loppuosaan asetukset, joilla voi määrittää Live Scoringin näkymän. Live Scoring näkymiä voidaan luoda samasta kilpailusta useampia erilaisin asetuksin.

Kilpailun kierroksen perustiedoissa voidaan määrittää, montako reikää Live Scoringissa näytetään. Viimeiset reiät voidaan siis piilottaa tulospalvelusta.

Sarjat
Samassa livescoring näkymässä voidaan näyttää yksi tai useampi sarja.

Seuraavat viisi asetusta vaikuttavat Live Scoringin web-näkymään (rajattu kuvassa punaisella katkoviivalla):

Automaattinen vieritys
Tuloksia voidaan vierittää automaattisesti jos kaikki tulokset eivät sovi samalle sivulle.

Vieritysnopeus
Määrittää kuinka nopeasti tuloksia vieritetään.

Piilota CUT:ssa pudonneet
Ei näytetä pelaajia, jotka eivät ole enää mukana karsinnan jälkeen.

Fonttikoko
Tekstin koko.

Näytä reikäkohtaiset tulokset
Määrittää, näytetäänkö tuloksissa reikäkohtaiset tulokset.

TV-näkymä (oletus: web)
Live Scoring -näkymä voidaan näyttää myös tv-näkymänä, joka on paremmin optimoitu tv-ruudulle. Tv-näkymässä näkyy aina taustakuva.

TV-näkymään vaikuttaa seuraavat asetukset (rajattu kuvassa sinisellä katkoviivalla):

Tuloksia sivulla
Kuinka monta tulosta kerrallaan esitetään sivulla. Huomioi näyttöruudun koko, että kaikki tulokset sopivat kerralla sivulle.

Näyttöaika per sivu (sek)
TV-näkymän tuloksia ei vieritetä vaan tulokset näytetään yhdellä sivulla ja sivuja vaihdetaan. Tämä määrittää kuinka kauan yhden sivun tuloksia näytetään.

Avaa
Kun halutut asetukset on määritetty, saadaan Avaa-painikkeesta Live Scoring -näkymän osoite, joka sisältää määritetyt parametrit. OK-painikkeesta sivu avautuu automaattisesti uuteen ikkunaan. Osoitteen voi kopioida ja linkittää haluamaansa näkymään käyttöön, esimerkiksi kotisivuille. Live Scoringin osoitteen voi linkittää myös esimerkiksi Info TV:n web-näkymään.

Live Scoring osoite

Kaikkien kilpailuiden Live Scoringit näkee koostetusti osoitteessa https://seuranlyhenne.nexgolf.fi/seuranlyhenne/livescoring.

Live Scoringin osoitteeseen voi liittää myös useamman eri kilpailun samaan näkymään. Eri kilpailuiden sarjojen id:t erotetaan toisistaan pilkulla. Osoitteen yhteydessä on eri parametrejä, jotka määrittävät toiminnot.

s=xxx
Osoittaa kilpailun sarjan id:n. Sarjan id:n löydät avaamalla halutun sarjan, jolloin sarjan id näkyy osoiterivillä.

&scroll=true
Automaattinen rullaus.

&delay=x
Vierityksen nopeus.

&hideMC=true
Piilotetaan karsinnasta pudonneet.

&byHole=true
Näytetään kierroksen reikäkohtaiset tulokset.

&fontSize=xx
Fontin koko.